Yritys

Yritys

Etelä-Pohjanmaan Auto-Opiston toiminta ja esittely

Henkilöstö

Mikko

Opetustoiminnasta vastaava liikenneopettaja , joka liikenneopetustyön lisäksi pitää huolen, että toimistolla hommat toimii ja oppilailla on kaikki hyvin. Mikko asustelee perheensä kanssa Seinäjoen Pajuluomalla. Hänellä on vankka yli 20 vuoden kokemus ammattiliikenteestä ja opetustyöstä.

Juhana

Juhana asustelee Ilmajoen Ahonkylässä perheensä kanssa ja työskentelee niin Seinäjoen kuin Ilmajoenkin toimipisteillämme. Hänellä on vankka kokemus ammattiliikenteestä ja opetustyöstä niin autokouluissa kuin raskaankaluston kouluttajana alan oppilaitoksissa. Mopo- ja moottoripyöräkoulutukset ovat Juhanalle pelkkää nautintoa.

Hannu

Liikenneopetusalan peruskallio. Asustelee Seinäjoen Tanelinrannassa.  Toiminut liikenneopettajana uskomattomat yli 40 vuotta. Tarkkaa lukumäärää Hannun kouluttamista oppilaista on mahdotonta sanoa, mutta niitä on tuhansia ja taas tuhansia eri korttiluokissa ja kymmeniä eri kansallisuuksia!

Krisse

Krisse asustelee perheensä kanssa Seinäjoen Kertunlaaksossa. Krissellä on vankka autourheilutausta ja  liikenneopettajakoulutuksen lisäksi Krisse kuuluu harvalukuiseen joukkoon Suomessa, sillä hän on kouluttautunut BMW:n winterdriving-kouluttajaksi Saksassa. Liukkaankelin rataopetukset onkin Krissen sydäntä lähellä. 

Kalusto

Kalustoesittely tulossa myöhemmin.

Etelä-Pohjanmaan Auto-opisto

Yritysesittely tulossa myöhemmin.